Klicken påbörjar...

01.01.2011 kl. 02:43
Min klick påbörjar det nya året med att ta en öl och ladda upp en färsk bild.

Jag smög ut och knäppte några bilder på fyrverkerier. Det var jobbigt som f*n.. Som att stå i butikens kassakö och överväga om det skulle löna sig att byta kö.
Lång slutartid, stativ och fjärrutlösare var det som gällde. Under en exponering smällde det prima fyrverkerier precis på sidan om den vyn jag hade valt i sökaren. Vände jag mig för att fotografera, så fick dom slut på raketer där och nån annan började avfyra stidiga raketer dit vart jag tidigare hade siktat. Precis som när man byter kassakö och kassatanten i den nya kön genast med flit tiltar kassaapparaten.
Jag prövade att finta, låtsas vända på mig lite och att se lite lagom oförberedd och disträ ut. Det hjälpte inte.

Anywayz - jag fick inte min bildide' förverkligad, men här är en annan som fastnade på sensorn...

Kommentera gärna! f/14 och BULB (33 sek.) på ISO 200.
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Vad du lyckades fånga är iaf helt makalöst! Komposition samt färgerna är riktigt nice! Bra ögonblick! Hade lite dålig feelis då vi stack ut, så jag orkade inte ta med mig kameran för en gångs skull. 4-tiden slog ångern på... Jag hade ju inte tagit en enda nyårsbild och det störde mig nog. Fick en "nöd-idé" som fungerade ok, blev belåten och kunde gå och sova. Gott nytt år!
hobbyfotografen.ratata.fi01.01.11 kl. 23:24
Shit, vilket bra betyg jag fick! TACK! Jag hade redan packat ihop mina grejer, plumsat i snön upp mot gångvägen (till vänster i bild) där jag mötte några fyllon med massa raketer. Dom var tydligen lite sena eftersom klockan redan var ungefär 00:20. Eftersom jag var missnöjd med mina tidigare försök, beslöt jag mig för att gå tillbaks ner i snön, rigga upp stativet igen och ge det hela ett nytt försök. Glömde förresten skriva under bilden: f/14 och BULB (33 sek.) på ISO 200.
02.01.11 01:16
Skitsnygg bild! Just sån som får en att ångra att man lämnade kameran hemma! :)
www.photojohanna.blogspot.com09.01.11 kl. 01:50

Senaste kommentarer

30.12, 22:34Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi
24.10, 11:22Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi
08.09, 01:43Feta GIF:s!!! av ysandstrm.ratata.fi
10.07, 23:56Feta GIF:s!!! av kattsyrran.ratata.fi
10.05, 21:38Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi