D.I.Y. hardcase för objektiv.

30.10.2010 kl. 19:53
Tog tag i saken idag.

Har länge haft ett projekt liggande i garderoben. Idag tog jag tag i saken och fixade i ordning en hardcase för utrustningen. Eftersom jag har en fin kamera-ryggsäck som är både bekväm, praktisk och har integrerat regnskydd, har jag haft som (o-)vana att bära omkring största delen av min utrustning alltid när jag är ute för att fotografera. På senare tid har jag dock valt att lämna hemma allt jag inte behöver. Det låter väl ganska logiskt, eller hur?

Casen har legat i skåpet sedan jag köpte den till ett helt annat ändamål för många år sedan. Det blev aldrig av att använda den, så nu passade det bra att använda den som objektiv-case.

Totalkostnad under 10€ om jag minns rätt.
Undrar vad motsvarande kunde kosta från en kamerabutik?

Från organiserat kaos till orgniserat i min nya D.I.Y. hardcase.

Kamerahuset skall givetvis alltid med, så det är objektiv, filter, blixt, fjärrutlösare, stativ, rengöringsartiklar och såna grejer som ibland får blir kvar hemma. Stativ hör inte hemma i samma låda som objektiv.Blixten hade gärna också fått plats, men objektiv prioriterades givetvis högst. Extrabatteriet följer alltid med kamerahuset. Allt annt ligger tryggt i nya casens stöttåliga famn. Filter och annat smått ryms bakom tak-skivan. (syns inte i bild)Blixten i sin egen lill sovsäck - resten i hard-casen. Klick!
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Hörrudu: http://content.photojojo.com/tutorials/project-365-take-a-photo-a-day/
dizi.ratata.fi04.12.10 kl. 15:55
de sku vara kiva me lite nya inlägg ibland, some nice pics of yours...
vonne06.12.10 kl. 16:32

Senaste kommentarer

30.12, 22:34Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi
24.10, 11:22Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi
08.09, 01:43Feta GIF:s!!! av ysandstrm.ratata.fi
10.07, 23:56Feta GIF:s!!! av kattsyrran.ratata.fi
10.05, 21:38Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi