Lyxproblem och lill-punkaren.

07.10.2010 kl. 00:48
Lyxproblem:

Jag har varit riktigt arg idag.

Jag gav nämligen ett vinnande bud på en Rane TTM57SL mixer på huuto.net i förrgår. Igår skrev jag ett e-mail åt killen som sålde den, för att komma överens om när och var jag skall hämta den. Idag svarade han och bad så mycket om ursäkt för att det hade "gått så" att han "råkat sälja" den åt en annan kille. Han hade nämligen haft den till salu på flere olika forum samtidigt - vilket är helt emot användarvillkoren på huuto.net. Jag som redan hade inställt mig på att få händerna på fetaste mixern och börjat skapa visioner och fundera på alla möjligheter den öppnar... Familjen hade också fått sin beskärda del av propagandan. Men nej... ingen mixer blev det nu.

Anywayz.


Lill-punkaren:

Jag ska lägga upp en bild idag.
En gammal bild.
En av de första bilderna jag tog med min första digitala systemkamera.
En av mina all-time-favourites.

Jag tror jag skall leta fram den gamla filen och göra en ny editering av den. Man vet inte när det händer så jag lägger nu upp den här gamla versionen som är gjord med min gamla kassa laptop med TN panel som visade färgerna lite hur den ville.

Klicka på bilden, klicka F11, se den större och kommentera gärna.

Pappas lilla punkare.
Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
dethär är också min alla tiders favoritbild,trots en massa andra underbara o roliga ögonblicksbilder,som du fotat senare-den på "mascara-träffning" är tuff,undrar bara,om du fick dej ett streck mascara på dej....
marian.nyman07.10.10 kl. 15:59
Aj ny mixer på gång, synd att det gick som det gick med just den där, men kul att du är på hugget med intresset/passionen :D Härlig bild såklart.
Q07.10.10 kl. 20:26
Jo, scratchuppdrag blåser alltid lite syre på glöden. Mixern jag nämnde var bara en som jag "råkade" stöta på när jag surfade. Jag har nog alltid önskat en sån, men... Den har serato-ljudkortet inbyggt och hela programmet går i princip att styra rakt ifrån mixern. Plus effekter, sampler, snabbknappar till massa funktioner och en av de bästa crossfaders på marknaden. Den är såklart ganska sjukt dyr vanligtvis, och ganska ovanlig. Men det skulle har varit ett jävla kap! Hah, säljaren mailade mig och "hoppades djupt" att han inte skulle få negativ kritik på huuto. Han fick ett sakligt men argt mail som svar och saklig negativ kritik på huuto. Jag skulle ju ljuga för alla andra huuto-användare om jag rekommenderade någon som bryter mot användarvillkoren...
08.10.10 15:45
ååååå, den e såååå fin denhär bilden, då ja så den hos hennes mumma undra ja om de alls va hon, ser ut som nån babayfotografs proffsbild :) jätte fin
vonne07.10.10 kl. 22:10
Tråkigt det där med mixern, jag vet känslan och jag hatar den! Bilden är super! Ansiktsuttrycket är också riktigt punk!
hobbyfotografen.ratata.fi11.10.10 kl. 18:43
Underbar bild!
tallmotanten04.11.10 kl. 21:55
Min lilla tuffing. En oförglömlig bild detta.
dizi.ratata.fi24.11.10 kl. 23:09

Senaste kommentarer

30.12, 22:34Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi
24.10, 11:22Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi
08.09, 01:43Feta GIF:s!!! av ysandstrm.ratata.fi
10.07, 23:56Feta GIF:s!!! av kattsyrran.ratata.fi
10.05, 21:38Feta GIF:s!!! av hobbyfotografen.ratata.fi